VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

HVORFOR JUNI BEVÆGELSEN

Tre gode grunde til at du støtter den konstruktive EU-kritik i JuniBevægelsen

» Vi repræsenterer de danskere, som ønsker en kraftig modernisering af EU, men kan se at dansk udmeldelse af EU ikke løser problemerne.

» Vi arbejder aktivt i EU-parlamentet for at sætte mennesker og miljø over hensynet til fri konkurrence på EU’s indre marked.

» De etablerede politiske partier svigter hver gang det handler om EU. De taler uden om, undgår folkeafstemninger og er i øvrigt stort set enige om EU.

Blog med Hanne Dahl
AKTUELT

Keld som hug - Hanne som babe?

I anledning af Europa-Parlamentsvalget, har Ekstra Bladet nu startet en afstemning. Planen er at finde dette valg “EU-hug” og “EU-babe” - naturligvis blandt de opstillede parlamentskandidater. Og fra JuniBevægelsen er både Hanne Dahl og Keld Albrechtsen nomineret.

Som avisen blandt andet skriver det i deres artikel:
Hvem skal Danmark sende til Europaparlamentet? Skal det være Smukke Keld, alias Keld Albrechtsen, der om nogen forstår at føre sig frem i store sweatre og krøllede jakkesæt…

Og det kan jo - selv om det bestemt ikke er valgkampens mest seriøse indslag - være meget sjovt at være med til at bestemme.

EU’s hovedstæder skal kun være for elbiler

Hanne Dahl bliver interviewet af Danmarks Radio, under dagens El-bil aktion i København

JuniBevægelsen vil arbejde for, at alle europæiske hovedstæder i år 2020 kun skal tillade elbiler i byen.

EU-Kommissionen skal opfordre alle hovedstæder i EU til udelukkende at tillade elbiler i byen fra 2020. Som minimum skal sådan en regel gøres mulig og lovlig, da det normalt i EU vil ses som værende i strid med det indre marked, da det vil opfattes som diskrimination af andre typer biler.

JuniBevægelsen afkræver SF klart svar

Under Folketingets afslutningsdebat i dag, sagde statsministeren at han inden sommerferien vil indkalde Folketingets partier til et møde om EU-politikken, herunder ikke mindst de fire forbehold.
I den forbindelse afkræver JuniBevægelsen nu SF et klart svar om, hvad partiet egentlig mener om Euroen og de andre forbehold.

Med statsministerens udmeldinger i dag, er det nu helt presserende at SF tager sig sammen og melder klart ud på EU-fronten,” siger JuniBevægelsens formand, Keld Albrechtsen, og fortsætter:

Erik Bach er dagens kandidat hos TV2

Onsdag den 27. maj er JuniBevægelsens Erik Bach dagens kandidat på TV2’s hjemmeside

Du kan læse mere her, på TV2’s hjemmeside.

Da EU-valget blev lidt mere europæisk

At valget til Europa-Parlamentet handler om europæisk politik overrasker nok de færreste, men alligevel er valgkampene som oftest rent nationale. De færreste, kender særligt mange andre end de mest prominente politikere fra nabolandene – og har i endnu færre tilfælde mødt dem.

Men sådan behøver det måske ikke altid at være – og tirsdag den 26. maj prøvede JuniBevægelsen at ændre på tingene. Sammen med deres svenske søsterparti JuniListan, førte JuniBevægelsen nemlig EU-valgkamp både øst for Øresund, vest for Øresund – og midt på selve Øresund.

Live TV-debat mellem Erik Bach og Margrethe Auken på torsdag

Torsdag den 28. maj kl. 22:00 sender Kanal København live TV-debat mellem JuniBevægelsens Erik Bach og SF’s Margrethe Auken.

Begge stiller op ved det kommende valg til Europa-Parlamentet - men derudover kender de to kandidater også hinanden fra SF. Erik Bach er nemlig tidligere både hovedbestyrelsesmedlem og folketingskandidat for SF. Men han forlod partiet i protest, da det i februar 2008 sagde ja til Lissabontraktaten, og besluttede at ville have rets- og forsvarsforbeholdet ophævet.

Side 3 af 16 sider  <  1 2 3 4 5 >  Last »