VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

HVORFOR JUNI BEVÆGELSEN

Tre gode grunde til at du støtter den konstruktive EU-kritik i JuniBevægelsen

» Vi repræsenterer de danskere, som ønsker en kraftig modernisering af EU, men kan se at dansk udmeldelse af EU ikke løser problemerne.

» Vi arbejder aktivt i EU-parlamentet for at sætte mennesker og miljø over hensynet til fri konkurrence på EU’s indre marked.

» De etablerede politiske partier svigter hver gang det handler om EU. De taler uden om, undgår folkeafstemninger og er i øvrigt stort set enige om EU.

Blog med Hanne Dahl
AKTUELT

Auken, SF og Euroen…?

Nej til Euro - JA tak til stabilitet og valgfrihed

Hanne Dahl kommenterer på SF’s vaklende forhold til euroen.

På DR1 søndag aften til spidskandidatdebat vaklede Margrethe Auken, SF’s spidskandidat til Europa-Parlamentsvalget, gevaldigt og formåede aldrig at svare på det ganske simple spørgsmål, om hun siger JA eller NEJ til euroen.

Spidskandidat-debat på TV genudsendes 3. juni

DR1 sendte i går aftes (den 24. maj fra 21:05 - 22:20) debat mellem spidskandidaterne til Europa-Parlamentet.

Programmet genudsendes onsdag den 3. juni kl 12:10 og kan i øvrigt ses på nettet her.

DF’s EU-kritik klinger hult

En optælling fra Ritzau viser, at Dansk Folkeparti i de fleste tilfælde stemmer sammen med Ja-partierne i Folketingets Europaudvalg. JuniBevægelsens spidskandidat Hanne Dahl ser det som endnu et tegn på, at partiets EU-kritik mest af alt er opportunistisk.

Optællingen fra Ritzau overrasker mig på ingen måde. Det har længe været mit indtryk, at DF’s EU-politik mere handlede om opportunisme end om substans,” siger Hanne Dahl.

Læs også  om historien - med citat af Hanne Dahl - hos både Jyllands-Posten og Politiken.

Hanne Dahl i blog-angreb på Bendt Bendtsen

JuniBevægelsens spidskandidat Hanne Dahl, angriber i dag på sin blog Bendt Bendtsen. Hun beskylder ham blandt andet for, at komme med tomme løfter, der alligevel aldrig vil blive holdt.

Hun skriver blandt andet:

Og så er det jo at man må spørge sig selv – er de konservatives udmeldinger omkring landbrugsstøtten andet end tomme løfter der aldrig vil blive overholdt? Hertil er svaret efter al sandsynlighed: Nej, det er det ikke.

Læs hele indlægget på Hannes blog

Hanne Dahl i valgduel med Margrethe Auken

I anledning af valget til Europa-Parlamentet har Ugebrevet Europa bedt en række danske politikere debattere forskellige emner. I den seneste udgave af ugebrevet, tørner JuniBevægelsens Hanne Dahl sammen med SF’s Margrethe Auken. Det gør de i en diskussion om EU og udlændingepolitik.

Læs debatten her

Dan J’s gylleforslag er det rene gylle

JuniBevægelsen kritiserer skarpt et forslag fra socialdemokraternes spidskandidat, Dan Jørgensen, om at gøre Danmark gyllefrit. Forslaget vil være katastrofalt for dyrevelfærden.

Socialdemokraternes forslag har muligvis virket som en let måde at score billige point på, men faktum er, at deres forslag vil sætte dyrevelfærden år tilbage. Og det finder jeg faktisk lidt kynisk,” siger JuniBevægelsens EU-parlamentariker Hanne Dahl.

Opdateret kl 16:20
Læs også DR’s historie: Junibevægelsen: Brug landbrugsstøtten på økologi

Side 4 af 16 sider « First  <  2 3 4 5 6 >  Last »