VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

HVORFOR JUNI BEVÆGELSEN

Tre gode grunde til at du støtter den konstruktive EU-kritik i JuniBevægelsen

» Vi repræsenterer de danskere, som ønsker en kraftig modernisering af EU, men kan se at dansk udmeldelse af EU ikke løser problemerne.

» Vi arbejder aktivt i EU-parlamentet for at sætte mennesker og miljø over hensynet til fri konkurrence på EU’s indre marked.

» De etablerede politiske partier svigter hver gang det handler om EU. De taler uden om, undgår folkeafstemninger og er i øvrigt stort set enige om EU.

Blog med Hanne Dahl
AKTUELT

INTERVIEW: EU er alt for vigtigt et samarbejde til at være så håbløst udemokratisk

- Man skal da ikke bare acceptere tingenes tilstand. Politiske beslutninger er ikke naturlove, de kan laves om af mennesker – også i EU!

Sådan siger Hanne Dahl, der er JuniBevægelsens spidskandidat til valget den 7. juni i år. Hanne Dahl mener, at ”EU er kommet for at blive, men der er rigtig mange ting i EU-samarbejdet, der skal gøres anderledes og bedre. Der er alt for meget bureaukrati og ensretning. Vi har brug for et nyt og slankt EU”.

Hanne Dahl i IT-politisk Forening

Mandag d. 19. maj deltog Hanne Dahl i et møde arrangeret af IT-Politisk Forening samt en række andre IT-foreninger og -grupper. Mødets form var en paneldiskussion mellem repræsentanter for flere partier.

Venstre i vælgerbedrag

Ifølge dagens aviser, skulle Venstres EP-kandidater nu åbent være i splid om partilinjen. JuniBevægelsens EU-parlamentariker Hanne Dahl afviser dog, at der skulle være tale om at andet end spil for galleriet. Hun kalder det i stedet for vælgerbedrag.

Læs også Danmarks Radio omtale af historien: JuniBevægelsen: Rohde vil stjæle vores vælgere og Politikens historie: EU-skeptiker: Rohde vil stjæle vores vælgere - samt Jens Rohdes reaktion i Jyllands-Posten: Jens Rohde afviser appel til skeptikere

EU er ikke nogen folkelig sag

JuniBevægelsens spidskandidat til Europa-Parlamentet, Hanne Dahl, kommenterer på Jyllands Postens meningsmåling om de danske EU-forbehold fra.

Det undrer mig ikke, at danskernes opbakning til Euroen og de andre forbehold smuldrer. EU er ganske enkelt ikke de europæiske borgeres projekt, og det skal vi have lavet om på.

Helge Sander må stå fast for borgerrettigheder på internettet

Computer WorldHanne Dahl har i dag rettet henvendelse til Helge Sander, som er den danske minister der skal sidde med ved bordet, når Rådet skal behandle telekompakken om en måned. Han må stå fast og forsvare borgernes rettigheder på internettet og ikke bøje sig for Sarkozy og de franske planer om at lukke almindelige borgeres internetforbindelser udenom en domstol.

P1 Harddisken har i dag interviewet Hanne Dahl om sagen - læs og lyt med her.

Du kan også læse om sagen på comon.dk og hos Computer World

JuniBevægelsen: Krav om Tyrkiet-afstemning er populisme

JuniBevægelsen kritiserer Dansk Folkepartis krav om en folkeafstemning om Tyrkisk EU-medlemskab.

Nu må Dansk Folkepartis populisme simpelthen stoppe. De forlanger en folkeafstemning om tyrkisk EU-medlemskab, blot fordi det måske kan give lidt ekstra stemmer. Men hvor var de henne, da de havde magt til at forlange en afstemning om Lissabon-Traktaten?” siger JuniBevægelsens EU-parlamentariker, Hanne Dahl.

Side 5 af 16 sider « First  <  3 4 5 6 7 >  Last »