VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

HVORFOR JUNI BEVÆGELSEN

Tre gode grunde til at du støtter den konstruktive EU-kritik i JuniBevægelsen

» Vi repræsenterer de danskere, som ønsker en kraftig modernisering af EU, men kan se at dansk udmeldelse af EU ikke løser problemerne.

» Vi arbejder aktivt i EU-parlamentet for at sætte mennesker og miljø over hensynet til fri konkurrence på EU’s indre marked.

» De etablerede politiske partier svigter hver gang det handler om EU. De taler uden om, undgår folkeafstemninger og er i øvrigt stort set enige om EU.

Blog med Hanne Dahl
AKTUELT

Se Hanne Dahl på TV i aften

I aften - torsdag d. 4. juni kl. 21.30 - deltager Hanne Dahl i DRs afsluttende debat med Reimer Bo Christensen som vært.

Onsdag den 3. juni kunne du se Hanne Dahl i TV-debatter hele to gange.

Først tørnede hun sammen med repræsentanter for Venstre, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti på TV2news. Og kl. 22 var der debat mellem alle spidskandidaterne på TV2. Denne debat kan genses her.

En plan for bedre dyrevelfærd

JuniBevægelsen kræver, at 20% af alle danske dyretransporter skal stikprøve-kontrolleres ved bestemmelsesstedet for at sikre, at dyrevelfærden er i orden. I dag er der kun veterinærkontrol ved afsendelsen og ikke ved modtagelsen, så man ved rent faktisk ikke, hvordan dyrevelfærden er efter transporten. Kun med den viden kan vi på sigt presse EU til at stramme op om reglerne.

Tillad fildeling – for kunstnernes skyld

JuniBevægelsen foreslår at oprette en fildelingsfond. På den måde kan kunstnere få et større incitament til at sprede deres værker på nettet – fordi de får betaling – og fildeling vil samtidig kunne afkriminaliseres.

Vi skal have afkriminaliseret de mange mennesker – især unge – som i dag bruger internettet til f.eks. at downloade og fildele musik, men samtidigt også sørge for at kunstnerne får betaling for deres værker. Ved at oprette en fildelingsfond, som vi foreslår, kan vi slå to fluer med et smæk”, siger Hanne Dahl, JuniBevægelsens spidskandidat.

Hvem har taget Danmark fra Morten?

Hvem har taget Danmark fra Morten?

Der har været meget postyr og debat om Dansk Folkepartis kampagne og deres plakater med teksten “Gi’ os Danmark tilbage”.

Som reaktion på kampagnen, stiller JuniBevægelsens formand Keld Albrechtsen - der også stiller op til Parlamentet -  i Ekstra Bladet i dag spørgsmålet “hvem er det, der har taget det?

Gense DRs EU-debatter

Gik du glip af Danmarks Radios Mød kandidaterne da JuniBevægelsen deltog, eller har du bare lyst til at se den igen? Så har du nu muligheden - den kan nemlig genses på DR’s hjemmeside.

Du kan se debatten her - eller du kan selv finde den og meget andet om valget på DR’s særlige side om EU-valget.

Alle snakker om åbenhed - men JuniBevægelsen skaber resultater

Den 6. maj fik et af Hanne Dahls meget vigtige forslag om mere åbenhed opbakning i EU-Parlamentet. Det sikrer, at det nu bliver muligt at følge med i, hvad politikerne i Parlamentet rent faktisk stemmer. Tidligere har det meste foregået ved håndsoprækning, men det bliver der altså nu rettet op på med vedtagelsen af Hanne Dahls åbenhedsforslag.

En ting der virker som en selvfølge i det danske folketing, men i EU har det ikke foregået på samme måde. Efter en noget gammeldags facon stemmer man med håndsoprækning, og man kan ikke se, hvad folk stemmer for eller imod. Er du for eller imod at give flere penge i støtte til tobaksproduktion? Det er vigtigt at vide, hvordan politikerne stemmer.

Side 2 af 16 sider  <  1 2 3 4 >  Last »