VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

HVORFOR JUNI BEVÆGELSEN

Tre gode grunde til at du støtter den konstruktive EU-kritik i JuniBevægelsen

» Vi repræsenterer de danskere, som ønsker en kraftig modernisering af EU, men kan se at dansk udmeldelse af EU ikke løser problemerne.

» Vi arbejder aktivt i EU-parlamentet for at sætte mennesker og miljø over hensynet til fri konkurrence på EU’s indre marked.

» De etablerede politiske partier svigter hver gang det handler om EU. De taler uden om, undgår folkeafstemninger og er i øvrigt stort set enige om EU.

Blog med Hanne Dahl
AKTUELT

Hanne Dahl valgt som gruppe-formand i Europa-Parlamentet

JuniBevægelsens Hanne Dahl er netop her til aften den 21. oktober blevet valgt som formand for sin politiske gruppe i Europa-Parlamentet – IND/DEM-gruppen

EU-symbolernes bedrag. Hanne Dahl på video

Ved en afstemning i Europa-Parlamentet torsdag d. 9. oktober blev det besluttet, at indføre EU-symbolerne – Flaget, Europadagen og det fælles motto – alle de steder hvor det er muligt. Det selv om, det i sin tid var hvad man pillede ud af den forkastede EU-forfatning. Under, den til tider ophidsede, debat i parlamentssalen i Bruxelles markerede JuniBevægelsens Hanne Dahl sig stærkt i debatten. Hanne Dahls tale kan nu ses som video.

 

Modsvar til Fogh: Euroen er en del af problemet!

Til sine statsministerkolleger i EU klynker Fogh over ikke at være med i Euroen. Han beklager sig over manglende indflydelse nu under Finanskrisen.
Men hvad er det for en indflydelse han vil have - og hvad vil han bruge den til i denne situation?
”, spørger Hanne Dahl - medlem af Europa-Parlamentet for JuniBevægelsen.

Ingen brugerbetaling af bagdøren

JuniBevægelsens Hanne Dahl fremsætter sammen med Folkebevægelsen mod EU’s Søren Søndergaard i dag ændringsforslag, til det kontroversielle Erasmus Mundus Program i Europa-Parlamentet.

Ny folder om Hanne Dahl og JuniBevægelsen

I forbindelse med Hanne Dahls indtræden i Europa-Parlamentet er der blevet udgivet en lille folder om hende og JuniBevægelsen. Folderen blev første gang præsenteret offentligt på årets Europa Messe, 26. september. 

Frankrig støtter hellere bilproducenter end miljøet

Det franske EU-formandskab støtter hellere bilproducenter end miljøet Det franske formandskab har i dag udtalt, at de er utilfredse med Europa-Parlamentets beslutning fra sidste uge om at pålægge bilindustrien at nedbringe udledningen af CO2.

Side 14 af 16 sider « First  <  12 13 14 15 16 >