VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

HVORFOR JUNI BEVÆGELSEN

Tre gode grunde til at du støtter den konstruktive EU-kritik i JuniBevægelsen

» Vi repræsenterer de danskere, som ønsker en kraftig modernisering af EU, men kan se at dansk udmeldelse af EU ikke løser problemerne.

» Vi arbejder aktivt i EU-parlamentet for at sætte mennesker og miljø over hensynet til fri konkurrence på EU’s indre marked.

» De etablerede politiske partier svigter hver gang det handler om EU. De taler uden om, undgår folkeafstemninger og er i øvrigt stort set enige om EU.

Blog med Hanne Dahl
AKTUELT

Opslag: Vil du være praktikant i EU-Parlamentet?

Vil du være praktikant i EU-Parlamentet og tage del i den danske valgkamp?

Fra 1. februar 2009 søger vi en motiveret, effektiv og selvstændig studerende fra samfundsvidenskabelige uddannelser til Hanne Dahls kontor i henholdsvis EU-Parlamentet (Bruxelles) og i Danmark. De første tre måneder bliver i Bruxelles, mens den resterende praktikperiode bliver på JuniBevægelsens kontorer i Danmark.

Helle – et ekko fra fortiden

Socialdemokraternes formand har foreslået, at man i fremtiden helt dropper folkeafstemninger om EU-traktater, men i stedet med jævne mellemrum holder afstemninger om, hvorvidt man vil være med i EU eller ej.
JuniBevægelsen afviser blankt idéen – og mener at tankerne bag er dybt forældede.

Ny skandale i Europa-Parlamentet

Endnu en skandale er under opsejling i Europa-Parlamentet. I centrum af den står den britiske konservative Caroline Jackson. Hun har netop været rapporteur – ansvarlig – for Parlamentets opdatering af et direktiv om affaldshåndtering.

Dansk oprør mod rejsecirkus

Historien er omtalt på Ekstrabladet.dk under titlen Bruxelles til Fogh: Stop så det cirkus

En ny begyndelse

Statsministeren er i vildrede. Lissabon-traktaten er død. Hanne Dahl har et løsningsforslag:

Se Hanne Dahl i Deadline

JuniBevægelsens medlem af Europa-Parlamentet, Hanne Dahl, gæster fredag aftens sene udgave af Deadline (Klokken 22:30). Her vil hun diskutere resultatet af den irske Folkeafstemning.

Side 15 af 16 sider « First  <  13 14 15 16 >