VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

Blog med Hanne Dahl
Klart nej til Klor-kyllinger

Klart nej til Klor-kyllinger

Stik imod ønsker fra de europæiske forbrugere og Fjerkraebranc i bl.a. Danmark, vil EU-kommissionen nu lade de såkaldte klor-kyllinger komme ind på det europæiske marked.

Klor-kyllinger er kyllinger, der er efter slagtning er skyllet i klor eller andre desinficerende kemikalier. Metoden er udbredt i USA, mens den ikke er tilladt i EU.

Kommissionens beslutning om at tillade amerikanske klor-kyllinger på det europæiske marked er helt forkert”, siger JuniBevægelsens medlem af Europa-Parlamentet, Hanne Dahl.

På denne måde at bukke under for amerikansk pres og sænke vores fødevarestandarder i EU, kan ingen være tjent med – og mindst af alt forbrugerne. Problemet er jo heller ikke blot at de amerikanske klor-kyllinger nu kan komme ind på markedet, men at Kommissionen med sin tilladelse også undergraver sit eget forbud mod metoden. Det er ganske enkelt ikke acceptabelt.

Hanne Dahl kræver nu at den danske regering skrider ind i sagen, og beskytter både forbrugerne og den europæiske fjerkræindustri mod priskonkurrence på lavere standarder.

Kommentar til indlæget:

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive din mening!

Skriv din kommentar

Skriv kommentar

Skriv kommentar

Navn:
E-mail:
By:
Hjemmeside:

Skriv din kommentar:

Husk mine personlige oplysninger

Send mig en mail når andre skrive en kommentar

For at få profilbillede på din kommentar skal du oprette en bruger på gravatar.com og skrive din email.