VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

Blog med Hanne Dahl
Hanne Dahl

Hanne Dahl

Kandidatens hjemmeside

Lokalt ståsted og globalt udsyn
Hanne Dahl er født i Aalborg i 1970, men er delvist vokset op i Malaysia, Indonesien og Singapore – hvor hun gik på forskellige internationale amerikanske skoler. Hun har derfor altid haft både et dansk og et globalt perspektiv på tingene.

Hanne har altid været internationalt orienteret og rejst meget - ikke mindst nu hvor hun både bor og arbejder i Danmark, Belgien og Frankrig. Helt i tråd med, hvordan hun arbejder i EU-politik - beslutninger bør træffes så tæt på borgerne som muligt, mens det også er nødvendigt at samarbejde om de grænseoverskridende problemer i EU.

I 1991 startede hun med at studere Teologi på Århus Universitet, men har undervejs været omkring meget andet som f.eks. det politiske arbejde og er en erfaren skribent og foredragsholder. Hun har været præst i Vesthimmerland fra 1998 og frem til 2005, hvor hun fik sin gang fast som politisk rådgiver i Europa-Parlamentet. Så selvom titlen som Europaparlamentariker er ny, er Hanne erfaren indenfor EU-politik og ved, hvad der skal til for at gøre en forskel.

I dag bor hun i Aars i Nordjylland og pendler frem og tilbage til sit arbejde som Europaparlamentariker i Bruxelles og Strasbourg. Hun har tre børn på 0, 12 og 15 og er gift med Mogens, som er lektor i Økonomi ved Aalborg Universitet.

Kontakt kandidaten

Telefon: (Bruxelles) 0032 2284 51 67 el. (Strassbourg) 0033 3881 75167. Henvendelser fra pressen: 22 88 15 38
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)