VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

Blog med Hanne Dahl
Inger-Marie Tryde Martensen

Inger-Marie Tryde Martensen

Inger-Marie Tryde Martensen 35 år, Studstrup ved Århus. A-kassesagsbehandler.

Jeg stiller op for Junibevægelsen fordi jeg virkelig finder det trist, at vi er ved at give afkald på vores selvbestemmelse. Jeg synes det er trist og ærgerligt at se, at vi er ved at bygge et system op hvor de europæiske lande har mindre selvbestemmelse end de enkelte stater har i USA, hvis man kigger på de to konstruktioner USA og EU.

Det er et nederlag, at vi ikke tror vi kan noget selv. Hvorfor giver vi køb på vores indflydelse og medbestemmelse fordi vi tror ”det kan de bedre finde ud af dernede”. Hvorfor skulle italienske, franske, tyske og andre politikere og embedsmænd, være bedre end de danske til at vurdere hvad der er godt for Danmark og hvorfor skal de have så stor indflydelse på hvad der skal være gældende lov hos os ?

Og hvorfor gør vi det så svært for os selv, at bevare den indflydelse vi har haft så god tradition for vi havde. Vi har tidligere kunne stemme en anden regering ind, hvis vi ikke brød os om den siddende og deres arbejde, men nu da mere end 80% af al lovgivning, som vedkommer os, bliver lavet i EU, bliver det desværre også dermed mindre og mindre relevant hvilke politikere vi har på Christiansborg.

Vi skal selvfølgelig samarbejde med andre lande, både med lande i og uden for Europa og det er også derfor jeg stiller op for junibevægelsen, et godt tæt samarbejde er ikke at kimse af.

Men de Europæiske lande skal IKKE samles i en union, vi skal stadig have vores selvbestemmelse, vi skal bevare borgernes politiske interesse ved, at vi har virkelig indflydelse på hvad der skal være gældende lov og det kan heldigvis nås endnu.

Junibevægelsen vil kæmpe for et andet europæisk samarbejde, et samarbejde hvor mennesket og demokratiet er over markedet. Det har vi arbejdet for og vil forsat gøre. Vi har gjort en forskel og vil fortsat gøre det. Derfor stiller jeg op for Junibevægelsen og derfor skal du stemme på Junibevægelsen. Din stemme er vigtig.

Kontakt kandidaten

Telefon: 22 59 75 59
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Debat
Blog
aktuelt