VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

Blog med Hanne Dahl
Valg til Europa-Parlamentet

Valg til Europa-Parlamentet

7. juni går vi til stemmeurnerne herhjemme, for at vælge de 13 der skal repræsentere Danmark i Europa-Parlamentet de næste 5 år.
Her på siden kan du læse mere om både JuniBevægelsens valgkampagne og vores kandidater til Parlamentet.

Hjælp med at dele valgaviser ud
Vi har brug for din hjælp til bla. uddeling af valgaviser i dit område. Du kan bestille valgaviser her. Skulle du have lyst til at støtte uddelingen af JuniBevægelsens valgaviser selv om du ikke selv vil dele dem ud, er det også en mulighed: Du kan donere uddeling af et antal valgaviser, og du kan gøre det fra forsiden af www. j.dk - klik på feltet til højre “Støt uddelingen af valgaviser”.
Her kan du skrive det beløb, du ønsker at give i et felt. Så regner hjemmesiden ud, hvor mange valgaviser du kan få uddelt for pengene. Herefter betaler du med enten Dankort eller bankoverførsel.

Vil du opdateres vedr. JuniBevægelsens politik
Hvis du vil vide mere om vores politik kan du læse vores Idégrundlag og vores Arbejdsprogram - og så kan du naturligvis læse vores valgkampfolder Et ny og slankt EU. Når vores valgavis bliver færdig kan du naturligvis også læse den her på siden.

Vil du møde vores kandidater
JuniBevægelsen stiller med et hold af stærke kandidater til valget. Vores spidskandidat er Hanne Dahl. Udover Hanne Dahl opstiller Keld Albrechtsen, Inger-Marie Tryde Martensen, Erik Bach, Pia Raug, Johan Gaunitz og Rasmus Paludan.

Du kan læse mere om kandidaterne ved at klikke på deres navne i menuen til venstre.

Husk, du kan stemme på alle kandidater lige meget hvor i landet du bor.