VIDEOER FRA J.DK
Kalender
NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

Blog med Hanne Dahl
Elbiler for et sundere klima

Elbiler for et sundere klima

Skrevet den 18/02 2009 af Hanne Dahl

“Positiv særbehandling af elbiler skal indføres. Ved f.eks. at tilbyde gratis parkering i en storby som København, kan man give de miljøvenlige elbiler fortrinsret og begrænse forureningen”, udtaler Hanne Dahl.

I dag, den 18. februar, igangsættes der i EU-Parlamentet en skriftlig erklæring med det formål at fremme udviklingen og indførelsen af elbiler i Europa. Hanne Dahl har taget initiativet for at fremme elbiler og begrænse CO2-, partikel- og støjforureningen i især byerne, som lider allermest under de forurenende og larmende benzinkøretøjer.

“På sigt må vi også arbejde for, at elbiler kan oplades med vedvarende energi fra vindmøller og solceller. På den måde bliver elbilen et endnu mere rent og støjfrit transportmiddel”, udtaler Hanne Dahl.

Erklæringen ligger til underskrivelse i 3 måneder fra den 18. februar og skal opnå mere end halvdelen af EU-parlamentarikernes underskrifter - 393 - for at blive vedtaget og sendt videre til Rådet og Kommissionen, som skal tage spørgsmålet op.

Den skriftlige erklæring kan rekvireres ved undertegnede. For yderligere information eller kommentarer kontakt venligst:

MEP Hanne Dahl, +45 2288 1538

eller

Jonas Ludvigsen, Kommunikationsmedarbejder, +32 488 368 219