Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

  • Hanne Dahl

  • Keld Albrechtsen

  • Inger-Marie T. M

  • Erik Bach

  • Pia Raug

  • Johan Gaunitz

  • Rasmus Paludan

NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

VIDEOER FRA J.DK
Kalender
HVORFOR JUNIBEVÆGELSEN

Tre gode grunde til at du støtter den konstruktive EU-kritik i JuniBevægelsen

» Vi repræsenterer de danskere, som ønsker en kraftig modernisering af EU, men kan se at dansk udmeldelse af EU ikke løser problemerne.

» Vi arbejder aktivt i EU-parlamentet for at sætte mennesker og miljø over hensynet til fri konkurrence på EU’s indre marked.

» De etablerede politiske partier svigter hver gang det handler om EU. De taler uden om, undgår folkeafstemninger og er i øvrigt stort set enige om EU.

Blog med Hanne Dahl
DEBAT

Kun forbrugere?

Indlæg af Hanne Dahl bragt i Nordjyske Stiftstidende 26.  april 2009
Forbrugerrettigheder er blevet det store mantra i EU.
I denne uge stemmer vi om to betænkninger, hvor man forventer at lade meget bitre piller glide ned med forbrugerrettigheder som sukkerglasur.
Den ene afstemning handler om en øget liberalisering af energimarkedet. Her ser man politikere, der ellers burde forsvare den offentlige pligt til at forsyne borgerne med energi og vand efter hvile i “sig selv princippet” baseret på forbruger ejede selskaber, undskylde eller ligefrem forsvare den øgede liberalisering med en henvisning til forbrugerrettigheder.
.

Gør som Canada

Indlæg af medlem af Europa-Parlamentet Hanne Dahl, bragt i Folkeblad 24.  april 2009.
Debatten om, hvor lidt eller hvor meget af det hormonforstyrrende kemikalie Bisphenol A, der bør tillades i sutteflasker, har efterhånden kørt i EU i nogen tid. Men i virkeligheden er det slet ikke spørgsmålet om hvor meget eller hvor lidt, vi bør koncentrere os om. I stedet bør vi gøre som Canada og sige klart og tydeligt fra.

Skal problemerne blot ignoreres?

Indlæg i Sjællandske 23.  april 2009 - af Hanne Dahl, medlem af Europa-Parlamentet og spidskandidat.
Sjællandske rettede 18. april i sin leder en slags angreb på EU-kritikere. Avisen glæder sig tilsyneladende over meningsmålinger der er dårlige for både JuniBevægelsen og Folkebevægelsen. Angrebet fortjener et par bemærkninger:

SF og forsvarsforbeholdene

Indlæg af EU-parlamentskandidat Erik Bach, bragt i Information 23.  april 2009
Hvorfor har SF ændret holdning? I deres indlæg 21. april skriver SFU-formand Dam og SF-kandidaten Turunen om det ‘falske’ ved forsvarsforbeholdet. Deres tolkning er i modstrid med, hvad SF tidligere mente. I Holger K. Nielsens formandstid forsvarede SF det danske forsvarsforbehold og påpegede gentagne gange, at partierne der ønskede forbeholdet ophævet, overdrev de negative konsekvenser ved at fortolke det meget stramt.

Smørbjerge

Indlæg af Hanne Dahl bragt i Nordjyske Stiftstidende 23.  april 2009,
Der var engang hvor EU var berygtet for sine smørbjerge og vin-søer. Det var dengang man ikke alene støttede landmændene direkte, men også opkøbte alt fra æbler til smør – for at priserne ikke skulle blive “for lave”. Hvert år voksede bjergene af smør og mælkepulver, mens tonsvis af frugt blev ødelagt og gravet ned. Man støttede også eksporten af bl.a. mælkepulver til resten af verden. Det var fint for EU’s mejerier, men i mange lande var det ødelæggende for deres egne mejeri-industrier, det var ganske enkelt unfair konkurrence.

Klogere Rasmussen?

Indlæg af EU-parlamentskandidat Erik Bach, bragt i Frederiksborg Amts Avis 17.  april 2009
At en folkesocialist som jeg skulle prise sig lykkelig over at få en liberalist som Lars Løkke i Statsministeriet, ville jeg have benægtet.
Men med den nye Rasmussens udskydelse af forbeholdsafstemningen synes en klogere leder at være trådt til.

Side 3 af 33 sider  <  1 2 3 4 5 >  Last »