Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

  • Hanne Dahl

  • Keld Albrechtsen

  • Inger-Marie T. M

  • Erik Bach

  • Pia Raug

  • Johan Gaunitz

  • Rasmus Paludan

NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

VIDEOER FRA J.DK
Kalender
HVORFOR JUNIBEVÆGELSEN

Tre gode grunde til at du støtter den konstruktive EU-kritik i JuniBevægelsen

» Vi repræsenterer de danskere, som ønsker en kraftig modernisering af EU, men kan se at dansk udmeldelse af EU ikke løser problemerne.

» Vi arbejder aktivt i EU-parlamentet for at sætte mennesker og miljø over hensynet til fri konkurrence på EU’s indre marked.

» De etablerede politiske partier svigter hver gang det handler om EU. De taler uden om, undgår folkeafstemninger og er i øvrigt stort set enige om EU.

Blog med Hanne Dahl
DEBAT

Efterlønsskrivelse fra Kommissionen

Dokumentation: Skrivelsen fra EU-kommissionen med klager over efterlønnen.

EU bag efterløns-indgreb

Finanslovsforliget er et skræmmende eksempel på, hvor langt EU-systemet dominerer dansk lovgivning. Selv på socialpolitikkens område som politikerne - senest før forårets Amsterdam-afstemning - lovede ikke ville blive udsat for EU-harmonisering, er det danske Folketing tvunget til at føre tilpasningspolitik, viser det sig. Vi får alle sammen i slutningen af december et girokort fra A-kassen ind ad døren og ser det ekstra forhøjede beløb, vi nu skal betale. Hvad der før var et velfærdsgode for alle, bliver i et EU-tilpasset system til en halv-privat forsikring. Skal vi blot acceptere den udvikling uden en folkelig debat først?

Side 33 af 33 sider « First  <  31 32 33