Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

  • Hanne Dahl

  • Keld Albrechtsen

  • Inger-Marie T. M

  • Erik Bach

  • Pia Raug

  • Johan Gaunitz

  • Rasmus Paludan

NYT FRA HANNE DAHL

Bestil her nyhedsbrevet om mit fokus i EU-Parlamentet.

HANNES BLOG

Abonnér her på tanker om stort og småt fra min hverdag i EU.

VIDEOER FRA J.DK
Kalender
HVORFOR JUNIBEVÆGELSEN

Tre gode grunde til at du støtter den konstruktive EU-kritik i JuniBevægelsen

» Vi repræsenterer de danskere, som ønsker en kraftig modernisering af EU, men kan se at dansk udmeldelse af EU ikke løser problemerne.

» Vi arbejder aktivt i EU-parlamentet for at sætte mennesker og miljø over hensynet til fri konkurrence på EU’s indre marked.

» De etablerede politiske partier svigter hver gang det handler om EU. De taler uden om, undgår folkeafstemninger og er i øvrigt stort set enige om EU.

Blog med Hanne Dahl
DEBAT

SF holder på den forkerte hest

Debatindlæg af EP-kandidat Rasmus Paludan, bragt i Ekstra Bladet 26.  maj 2009,

Om valgkamp og mudderkastning

Indlæg af Hanne Dahl, bragt i Nordjyske stiftstidende 24. maj 2009

Europabevægelsens Martin Ullerup rettede forleden et groft angreb på JuniBevægelsen. Det angreb kræver et svar. Det er helt fint, at Martin Ullerup er uenig med JuniBevægelsen, sådan er demokratiet. Til gengæld er det ganske enkelt usandt, når Europabevægelsen beskylder os for manglende politisk åbenhed. Jeg ser det da også mest som et forsøg på mudderkastning.

EU ufolkelig

Indlæg af Hanne Dahl, medlem af EU-parlamentet for JuniBevægelsen og spidskandidat. Bragt i Nordjyske Stiftstidende 15.  maj 2009.

Det undrer mig ikke, at danskernes opbakning til Euroen og de andre forbehold smuldrer. EU er ganske enkelt ikke de europæiske borgeres projekt, og det skal vi have lavet om på. JuniBevægelsen foreslår en ny start på samarbejdet i EU.

Rohdes hegnspæle er valgflæsk

Venstres spidskandidat til EU-valget, Jens Rohde, siger 28.4. i Politiken, at han vil sætte hegnspæle op for EU.
Jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv: Hvad er de pæle mon lavet af? Valgflæsk bliver mit bedste bud. Pælene må nemlig være lavet af noget elastisk, der kan bøjes. Ja, helst noget, der kan forsvinde af sig selv. Sagen er nemlig den, at enhver borgerlig politiker, der har villet opnå succes i noget, der handler om EU, har sagt noget om begrænsninger i EU’s magt.

Ingen over og ingen ved siden af Folketinget

Flemming Leer Jakobsen medlem af JuniBevægelsens landsledelse i JydskeVestkysten 5.  maj 2009
Ved EU-valget 7. juni skal vi i år vælge 13 danske medlemmer af EU-parlamentet mod 14 ved sidste valg i 2004.
Grundlæggende er det et spørgsmål om, hvilken form for demokrati, du som vælger ønsker dig. Vil du have et demokrati fjernt fra borgerne nede i EU, eller vil du have, at Folketinget får den fulde lovgivningsret tilbage igen?

Forbruger eller borger?

Indlæg af Hanne Dahl, medlem af Europa-Parlamentet og spidskandidat for JuniBevægelsen, bragt i Kristeligt Dagblad 30.  april 2009.
Hvor man engang talte om borgere og borgerinddragelse, når det gjaldt de store samfundsdiskussioner, er det, som om der sket et markant skift. Det ses ikke mindst, hvis vi vender blikket mod EU. Her er det normalt positivt klingende forbrugerrettigheder nemlig gået hen og er blevet det store mantra. Det både lovprises og sættes op som mål; og så bruges det ikke mindst som et buzz-word, en form for magisk glasur, der skal få selv den bitreste pille til at glide ned.

Side 2 af 33 sider  <  1 2 3 4 >  Last »